Van goede kwaliteit Heatsink voor verkoop
Van goede kwaliteit Heatsink voor verkoop
Dank u voor het voorzien van me van de tevreden producten en de zeer nadenkende dienst! Wij zullen opnieuw tot opdracht geven!

—— Roy Hilliard

De MoCu-stootkussens zijn getest en reeds getest aan de componenten. Enkel gewild u laten het weten zijn zij vrij indrukwekkend. Voldoe volledig aan onze kwaliteitsnormen!

—— David Balazic

Wij hebben CPC1 van Jiabang gebruikt: 4:1 als basisflenzen ongeveer 2 jaar. Hun producten handhaven altijd een hoge stabiliteit voor onze producten. Wij kunnen hun materialen aan klanten met vertrouwen leveren. Wij denken na zhuzhou jiabang een betrouwbare partner is.

—— Merinda Collins

Ik ben online Chatten Nu

Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd
公司大门 RWMA 美国焊接协会会员 湖南省焊接协会会员单位 湖南省新材料企业 中南大学产学研基地

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JBNR
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 40% - 50%

Is Vuurvast het Metaalco. van Zhuzhoujiabang, Ltd toegewijd aan het veroorzaken van wolfram-molybdeen delen die in de ovens van de saffiergroei worden gebruikt. De wolfram-molybdeen delen omvat wolframsmeltkroezen (KY), molybdeensmeltkroezen (BOORD), wolframverwarmers, wolfram hitte-geïsoleerde vatcilinders, wolfram-molybdeen bladen, de schilden van de molybdeenbezinning, wolfram-molybdeen steunen en dekkingsplaten, en andere koperdelen en roestvrij staaldelen.

JB, die met bepaalde prima geavanceerde machines met inbegrip van isostatic dringende machine van 10000ton wordt uitgerust, grote maat ALS de inductie die ovens sinteren, hoog-nauwkeurigheids verticale draaiende draaibanken, walserijen voor wolfram en molybdeenplaten, het verwarmen ovens, vacuümovens, jaarlijkse capaciteit van het veroorzaken van 1500 reeksen wolframsmeltkroezen, 1500 reeksen thermische gebieden en 300 ton wolfram-molybdeen bladen heeft.

Contactgegevens
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Wu

Tel.: 86-731-28410199

Fax: 86-731-28415766

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)