Thuis

Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

Van goede kwaliteit Heatsink voor verkoop
Van goede kwaliteit Heatsink voor verkoop
Dank u voor het voorzien van me van de tevreden producten en de zeer nadenkende dienst! Wij zullen opnieuw tot opdracht geven!

—— Roy Hilliard

De MoCu-stootkussens zijn getest en reeds getest aan de componenten. Enkel gewild u laten het weten zijn zij vrij indrukwekkend. Voldoe volledig aan onze kwaliteitsnormen!

—— David Balazic

Wij hebben CPC1 van Jiabang gebruikt: 4:1 als basisflenzen ongeveer 2 jaar. Hun producten handhaven altijd een hoge stabiliteit voor onze producten. Wij kunnen hun materialen aan klanten met vertrouwen leveren. Wij denken na zhuzhou jiabang een betrouwbare partner is.

—— Merinda Collins

Ik ben online Chatten Nu

Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd
公司大门 RWMA 美国焊接协会会员 湖南省焊接协会会员单位 湖南省新材料企业 中南大学产学研基地

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JBNR
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 40% - 50%

Heeft Vuurvast het Metaalco. van Zhuzhoujiabang, Ltd, dat in jaar 2008 wordt opgericht, een gebiedsdekking van 12000m2. Zijn geregistreerd kapitaal is RMB 30 miljoen. 
Is Vuurvast het Metaalco. van Zhuzhoujiabang, Ltd toegewijd in onderzoek en productie van producten in elektronikagebied, medisch gebied, de nieuwe energieindustrie en de luchtvaart en ruimteindustrieën enz.
De belangrijkste producten zijn zuiver wolfram, zuiver molybdeen, wolframkoper, molybdeenkoper, Cu/Mo/Cu (CMC), Cu/MoCu/Cu (CPC) en wolfram zware legering enz., 
JB bezit een hoogst-gekwalificeerd technisch team dat stevige theoretische begeleiding en uiterst rijke het praktizeren ervaring in de aspecten van poedermetallurgie, persverwerking en vormverwerking heeft. Bovendien, een energiek technisch team met aangewezen leeftijden is volledig van krachtige creatieve geesten en oriënterende mogelijkheden.
Van jaar 2014, zijn wij met reseach en de ontwikkeling voor hermetische pakketmaterialen en heatsink materialen begonnen. En tot nu toe, hebben wij over RMB 15 miljoen ingevoerd om de machines te bevorderen. Met jaren van ontwikkeling, hebben de eigenschappen van heatsinks reeds het internationale kwaliteitsniveau bereikt.

JBNR zal onophoudelijk het geloof van „belangrijkste klant houden, vervulde vereisten, voortdurende verbetering, en nagestreefd van wereldklasse“ en zal nauw met klanten samenwerken, die zich een win-win situatie combineren te bereiken en samen met klanten in de woeste marktconcurrentie te ontwikkelen. De welkom mensen van alle gebieden en klanten van in het buitenland en het huis om technologie te raadplegen, doen zaken en werken samen samen.

Contactgegevens
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Wu

Tel.: 86-731-28410199

Fax: 86-731-28415766

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)